Alertarea unei brigăzi rusești de rachete antiaeriene din Caucazul de Nord

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 08.02.2019, subunități aparținând marii unități de rachete antiaeriene a Armatei 58 arme întrunite din Caucazul de Nord au fost alertate pentru verificarea nivelului de pregătire pentru luptă.

„În următoarele câteva zile, o comisie a Statului Major al Regiunii Militare Sud va verifica militarii la principalele discipline de pregătire (tactică, de foc, de geniu și medicală), pe timp de zi și de noapte”, se arată în comunicatul de presă.

Subunitățile vor efectua un marș pe tehnica de luptă, pe o distanță de 100 de kilometri. În timpul acestuia, militarii vor efectua orientarea în teren necunoscut și vor respinge atacuri ale adversarului convențional.

În total, la verificare participă aproximativ 1.000 de militari și 150 de unități de tehnică militară.

Pe parcursul anului 2019, în cadrul Regiunii Militare Sud vor fi executate aproximativ 100 de verificări asupra nivelului de pregătire pentru luptă al marilor unități și unități militare.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile alertate aparțin Brigăzii 67 Rachete Antiaeriene – Vladikavkaz a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz. În compunerea brigăzii se află patru divizioane de rachete antiaeriene Buk-M1, cu câte șase instalații de lansare fiecare.

Brigada a fost redislocată în locația actuală în luna iulie 2012, anterior aflându-se la Volgograd.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s