Aviația navală a FRMN a distrus un detașament de nave de desant al adversarului convențional

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 15.02.2019, echipaje ale avioanelor de vânătoare și de bombardament ale regimentului de aviație de asalt, precum și echipaje ale elicopterelor și avioanelor regimentului de aviație mixtă aparținând Aviației navale a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat faza activă a exercițiului tactic de zbor, desfășurând activități de luptă în poligoane de pregătire pentru luptă din Crimeea.

În cadrul exercițiului tactic de zbor, un avion de cercetare Su-24MR a îndeplinit misiuni specifice și a descoperit un detașament de nave de desant al adversarului convențional, care se pregătea de debarcarea pe litoral.

Pentru distrugerea acestuia, au fost ridicate în aer șase bombardiere Su-24M și două avioane de vânătoare Su-30SM. Echipajele avioanelor au efectuat lansări de rachete și au executat un atac cu bombe asupra adversarului convențional, întrebuințând diverse tipuri de bombe de aviație.

În timpul episodului următor al exercițiului, echipaje ale avioanelor amfibie Be-12 au asigurat protecția antisubmarin a unei grupări navale și a unei nave individuale, în cadrul misiunii de desfășurare a forțelor flotei pentru asigurarea elicopterelor Ka-27PL, care efectuau căutarea de submarine.

Pe parcursul episoadelor exercițiului tactic de zbor, cercetarea aeriană permanentă și controlul vizual asupra modului de îndeplinire a misiunilor de luptă au fost asigurate de aparate de zbor fără pilot de tip Forpost.

Exercițiul tactic de zbor al Aviației navale s-a desfășurat în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al FRMN.

Conducerea flotei a apreciat activitățile ambelor regimente de aviație întrebuințate pentru îndeplinirea misiunilor nestandardizate încredințate. În total, la exercițiu au participat aproximativ 15 avioane și elicoptere din organica Aviației navale A FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de zbor al Aviației navale a FRMN a început pe 12.02.2019. La acesta au participat ambele regimente de aviație ale flotei, respectiv Regimentul 43 Aviație de Asalt – Saki și Regimentul 318 Aviație Mixtă – Kacha.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s