Alertarea unei brigăzi de transmisiuni din vestul Federației Ruse

Serviciul de presă al Regiunii Militare Vest din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 17.02.2019, conducerea armatei de arme întrunite și subunități de transmisiuni dislocate în Regiunea Voronezh au fost alertate și au efectuat un marș spre poligonul Pogonovo.

Subunitățile au fost trecute la nivelul următor de pregătire pentru luptă și, în mod combinat, s-au deplasat în poligon, parcurgând aproximativ 200 de kilometri pe drumuri federale și locale, iar în scurt timp au desfășurat punctele de conducere de campanie ale sistemului Akatsia și au trecut la îndeplinirea de misiuni potrivit destinației.

În timpul marșului, transmisioniștii au respins atacuri ale grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului convențional și au traversat porțiuni de teren contaminat, în mijloacele de protecție individuale.

Timp de o săptămână, specialiștii transmisioniști vor desfășura, în condiții de campanie, activități de desfășurare a punctelor de conducere mobile și asigurarea unor comunicații sigure și neîntrerupte, în toate tipurile de acțiuni tactice.

În total, la exercițiul de comandament și stat major particpă peste 500 de militari ai armatei de arme întrunite, precum și peste 100 de unități de armament, tehnică militară și specială, iar în timpul etapei principale a exercițiului gruparea de trupe va fi mărită de 2,5 ori.

Misiunile de instrucție și luptă planificate în cadrul activităților de verificare a nivelului de pregătire pentru luptă se vor desfășura pe noile complexe moderne Redut-2US, stațiile radio R-166, mașinile de comandament și stat major R-149AKȘ, modulele de antenă R-431AM și stațiile portabile de comunicații prin satelit.

Exercițiile de specialitate se desfășoară după un nou sistem modular și au loc timp de o săptămână și jumătate, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul de comandament și stat major se desfășoară în cadrul Armatei 20 arme întrunite – Voronezh din cadrul Regiunii Militare Vest. La acesta participă subunități ale Brigăzii 9 Conducere – Voronezh din organica armatei.

Noul sistem modular de instrucție din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse presupune desfășurarea de activități de instrucție ale subunităților, prin rotație, în sălile de clasă, în bazele de instrucție din cazărmi și în poligoane. Acestea se schimbă la o săptămână sau la 10 zile.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s