Bombardiere de front Su-24M din sudul Federației Ruse au efectuat bombardamente pe timp de noapte

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 06.03.2019, în timpul unor antrenamente de zbor, echipaje ale bombardierelor Su-24M aparținând regimentului de aviație din Regiunea Volgograd au executat bombardamente practice, pe timp de noapte.

Echipajele bormbardierelor au executat atacuri, în compunerea patrulelor, asupra unor ținte terestre, care imitau fortificații, coloane de tancuri, avioane pe aerodromuri și puncte de comandă ale adversarului.

Pentru distrugerea țintelor, au fost întrebuințate bombe de aviație de tip P-50T. Controlul distrugerii țintelor a fost asigurat de avioane de cercetare de tip Su-24MR.

În timpul antrenamentelor, au fost desfășurate peste 30 de ieșiri/avion, fiind efectuate aproximativ 100 de lansări de bombe de aviație nedirijate.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Avioanele participante la activități aparțin Regimentului 11 Aviație Mixtă – Marinovka aparținând Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don. Regimentul dispune de o escadrilă de aviație de bombardament, dotată cu 12 avioane de tip Su-24M, și de o escadrilă de aviație de cercetare, în înzestrarea căreia se află 12 avioane Su-24MR.

În cadrul Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse, o celulă de aviație este formată din două avioane, iar o patrulă din trei-patru aeronave. Marile unități, unități militare și subunități ale Forțelor Aerocosmice sunt reprezentate de divizii, regimente, escadrile și patrule.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s