Peste 50 de avioane din vestul Federației Ruse vor efectua lansări de rachete și bombe în poligonul Ladoga

Serviciul de presă al Regiunii Militare Vest din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 11.03.2019, echipaje ale Aviației de Vânătoare și Aviației de Bombardament de pe aerodromurile din regiunile Voronezh, Kursk și Tver au trecut la redislocarea tehnicii de aviație pe aerodromul Besovets din Republica Karelia, pentru efectuarea de trageri de luptă și bombardamente.

Tragerile vor fi efectuate deasupra acvatoriului Lacului Ladoga. Piloții Armatei de Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană a Regiunii Militare Vest, cu avioane MiG-29SMT, MiG-31BM, Su-27, Su-34, Su-30SM și Su-35S vor executa trageri de luptă, lansări de rachete dirijate și vor exersa lupta aeriană.

Zborurile vor fi efectuate atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, la altitudini de până la 10.000 de metri. Peste 50 de echipaje vor efectua descoperirea țintelor aeriene ale adversarului, escortarea și distrugerea acestora.

În urma bilanțului tragerilor de luptă, piloții Regiunii Militare Vest vor primi accesul la executarea serviciului de luptă pentru apărarea frontierei de stat în spațiul aerian al Federației Ruse.

Comentariu remnmilitaryblog.com: La activitățile de pregătire pentru luptă desfășurate în vestul Federației Ruse participă avioane din patru regimente de aviație ale Diviziei 105 Aviație Mixtă – Voronezh a Armatei 6 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană –  Sankt Petersburg. Este vorba despre Regimentul 47 Aviație Mixtă – Voronezh (avioane Su-34), Regimentul 159 Aviație de Vânătoare – Besovets (avioane Su-35S și Su-27), Regimentul 790 Aviație de Vânătoare – Hotilovo (avioane MiG-31BM și Su-27) și Regimentul 14 Aviație de Vânătoare – Kursk (avioane MiG-29SMT și Su-30SM).

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s