Tabără de instrucție a geniștilor militari ruși din Regiunea Volgograd

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 11.03.2019, în poligonul Prudboy, a început o tabără de instrucție a subunităților de geniu ale marii unități de infanterie moto din Regiunea Volgograd.

În următoarele două săptămâni, personalul subunităților va executa misiuni de asigurare genistică a activităților subunităților de infanterie moto, tancuri și artilerie, îndeplinind normative de trecere a personalului și tehnicii militare peste cursuri de apă.

În timpul activităților, militarii își vor perfecționa deprinderile de a instala bariere, de a săpa tranșee în pământ cu ajutorul tehnicii grele de geniu, vor căuta și vor distruge obiecte explozibile în teren, folosind mijloace speciale.

De asemenea, geniștii militari vor desfășura centrale electrice de campanie, puncte de extracție și de tratare a apei pentru asigurarea acțiunilor unei grupări mari de trupe și vor începe să îndeplinească misiuni potrivit destinației.

La activitățile de pregătire pentru luptă în condiții de campanie participă peste 1.000 de militari și aproximativ 300 de unități de tehnică de geniu, între care poduri de pontoane PMP, podul mecanizat greu TMM-3, mașini de săpat tranșee și adăposturi BTM-3 și MDK.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile aparțin batalionului de geniu al Brigăzii 20 Infanterie Moto – Volgograd din cadrul Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk.

În această perioadă, în cadrul Trupelor Regiunii Militare Sud, se află în curs de desfășurare mai multe tabere de instrucție, inclusiv în cadrul Trupelor de Apărare Antiaeriană și Trupelor de Rachete și Artilerie.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s