Avioane MiG-31BM din centrul Federației Ruse participă la un exercițiu tactic de zbor

Serviciul de presă al Regiunii Militare Centru din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 13.03.2019, avioane de vânătoare-interceptare din două regimente de aviație dislocate în Regiunile Krasnoyarsk și Perm au fost alertate, în cadrul unui exercițiu tactic de zbor.

Echipajele avioanelor de vânătoare-interceptare MiG-31BM vor îndeplini misiuni tactice la altitudini cuprinse înte 1 și 18 kilometri și vor distruge mijloace aeriene ale adversarului în stratosferă, care au încălcat granița de stat. Rolul adversarului va fi jucat de unul dintre avioanele MiG-31. De asemenea, vor fi escortate și distruse rachete de croazieră la altitudini medii și mari.

La încheierea exercițiului, la sfârșitul lunii martie, vor fi executate lansări de rachete dirijate aer-aer, în Regiunea Astrahan.

La manevrele aeriene participă peste 15 avioane de vânătoare-interceptare MiG-31BM, precum și aproximativ 500 de persoane din rândul personalului navigant și tehnic.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Cele două regimente ale Regiunii Militare Centru dotate cu avioane de vânătoare-interceptare MiG-31BM sunt Regimentul 764 Aviație de Vânătoare – Perm (aerodromul Bolshoe Savino) și Regimentul 712 Aviație de Vânătoare – Kansk (aerodromul Dalniy).

Ambele regimente fac parte din Divizia 21 Aviație Mixtă – Cheliabynsk (aerodromul Shagol) din cadrul Armatei 14 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Ekaterinburg.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s