Avioane rusești au bombardat un depozit al militanților din provincia siriană Idlib

Ministerul rus al Apărării a informat, pe 13.03.2019, că avioane ale Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse au bombardat un depozit al grupării Hayat Tahrir ash-Sham (Dzhebhat An-Nusra) din Idlib, în care erau păstrate drone de atac, întrebuințate împotriva bazei ruse din Hmeimim.

“Pe 13.03.2019, cu acordul Turciei, a fost executat un atac aerian de precizie asupra unui depozit cu dotări (tehnică și muniții) ale grupării teroriste Hayat Tahrir ash-Sham (Dzhebhat An-Nusra) din orașul Idlib”, au precizat reprezentanții Ministerului Apărării.

“Potrivit unor informații confirmate pe mai multe canale, anterior, în depozitul respectiv, luptătorilor le-a fost furnizat un lot important de drone de atac. Teroriștii planificau folosirea acestora pentru executarea de atacuri aeriene asupra Bazei de Aviație ruse de la Hmeimim”, s-a menționat la minister.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, atacul aerian al Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse a fost executat cu avioane de vânătoare-bombardament de tip Su-34 dislocate în cadrul Bazei Aeriene – Hmeimim.

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s