Artileriștii corpului de armată al FRMN au desfășurat dueluri de artilerie la nivel baterie

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 22.03.2019, în cadrul taberei de instrucție a Trupelor de Rachete și Artilerie, în unul din poligoanele din Crimeea, subunități aparținând corpului de armată al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au desfășurat dueluri de artilerie la nivel baterie.

La duelurile de artilerie au participat echipaje de luptă ale lansatoarelor multiple de proiectile reactive Grad și tunurilor autopropulsate Msta-S.

În cadrul duelurilor, echipajele trebuie să iasă concomitent sau alternativ în pozițiile de foc, să stabilească țintele, să pregătească instalațiile pentru îndeplinirea misiunilor de luptă și să execute lovituri precise asupra țintelor.

Câștigătorul duelului devine echipajul care a îndeplinit toate activitățile mai repede decât celelalte echipaje și care a distrus cu precizie toate țintele.

Duelurile de artilerie se desfășoară în conformitate cu planul de pregătire pentru luptă și se bazează pe principiul competiției dintre militari.

În total, la activități participă echipaje de luptă din peste 20 de baterii de artilerie.

Taberele de instrucție ale Trupelor de Rachete și Artilerie se desfășoară simultan în cinci poligoane ale FRMN dislocate în Crimeea. În timpul acestora au loc activități de conducere a focului și diverse exerciții tactice cu subunitățile de artilerie ale flotei.

La încheierea ieșirii în teren a artileriștilor va fi executat un exercițiu tactic cu dublă partidă la nivel brigadă, cu participareea brigăzii de apărare de coastă și a brigăzii dee infanterie marină a FRMN. Acesta va include executarea tragerilor de artilerie, debarcarea desantului maritim pe litoral neamenajat și diverse episoade tactice de ducere a luptei de către subunitățile de artilerie.

Comentariu remnmilitaryblog.com: La activitățile de pregătire pentru luptă participă subunități aparținând Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe și Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

Taberele de instrucție ale Trupelor de Rachete și artilerie durează aproximativ o lună, urmând să se încheie la începutul lunii aprilie.

Probabil, exercițiul tactic la nivel brigadă va fi executat la sfârșitul lunii martie – începutul lunii aprilie.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s