Avioane și elicoptere din sudul Federației Ruse au fost redislocate în Regiunea Astrakhan

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 26.03.2019, peste 30 de avioane și elicoptere ale Aviației Operativ-Tactice și Aviației Forțelor Terestre aparținând Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană au efectuat zboruri către aerodromuri operative, pentru participarea la Conferința aeriană de foc a Forțelor Aerocosmice, care se desfășoară în poligonul Ashuluk din Regiunea Astrakhan.

Piloții au executat decolări de pe aerodromuri din Regiunile Rostov și Volgograd, din Ținuturile Krasnodar și Stavropol, precum și din Republica Crimeea. Distanța traiectelor de zbor a fost de peste 1.000 de kilometri.

În timpul Conferinței aeriene de foc, echipajele vor desfășura activități de depășire a sistemelor de apărare antiaeriană ale adversarului convențional, de cucerire a supremației aeriene, de distrugere a țintelor terestre și aeriene, pe timp de zi și de noapte.

La conferință participă peste 300 de militari și sunt implicate avioane de vânătoare Su-27 și Su-30, avioane de asalt Su-25SM3, avioane de bombardament Su-34, precum și elicoptere Mi-28N, Mi-8AMTȘ, Mi-35 și Ka-52.

Conferința aeriană de foc a Forțelor Aerocosmice se desfășoară în fiecare an, cu participarea reprezentanților organelor de conducere militară ale Forțelor Armate ale Federației Ruse și personalului de conducere din Comandamentul Principal, armatele și marile unități ale Forțelor Aerocosmice.

La activități participă echipaje ale avioanelor și elicopterelor de diverse tipuri, ale stațiilor de radiolocație ale subunităților radiotehnice, ale complexelor mobile de radiolocație de indicare a țintelor și complexelor de rachete antiaeriene S-400 și complexelor de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S.

În timpul episoadelor tactice, vor fi executate lansări de rachete aer-aer, bombardamente și trageri cu puștile de aviație asupra unor ținte terestre, iar echipajele complexelor S-400 și Pantsir-S vor efectua lansări de rachete antiaeriene dirijate.

Surse: mil.ru, tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s