Subunități ruse de infanterie moto din Cecenia au fost alertate pentru participarea la exerciții

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 26.03.2019, subunități aparținând marii unități de infanterie moto din Cecenia au desfășurat un marș până în poligonul Sernovodskoe din Ținutul Stavropol, pentru executarea unui exercițiu tactic cu trageri de luptă, cu dublă partidă, la nivel batalion.

Militarii marii unități de infanterie moto au fost alertați și au executat marș în raionul indicat, unde vor neutraliza formațiuni înarmate ilegale.

În timpul exercițiului, este planificată desfășurarea de acțiuni ofensive pe timp de noapte în raionul de îndeplinire a misiunilor, activități ale subunităților de infanterie moto în timpul debarcării dim mașinile de luptă, organizarea focului concentrat asupra punctelor de foc ale adversarului, precum și cooperarea cu complexele dotate cu aparate de zbor fără pilot. La acțiuni vor participa și subunități de cercetare și război electronic.

În etapa finală a exercițiului, vor fi executate trageri de luptă cu armamentele din dotarea tancurilor T-72B3, transportoarele blindate BTR-82A, mașinile de luptă ale infanteriei BMP-3, precum și cu armamentul individual.

La exercițiu participă peste 1.500 de militari și aproximativ 300 de unități de tehnică militară. Activitățile infanteriștilor vor fi sprijinite din aer de avioane de asalt Su-25SM și de elicoptere Mi-8AMTȘ.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Cecenia este dislocată Divizia 142 Infanterie Moto a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz. Forțele principale ale diviziei sunt reprezentate de trei regimente de infanterie moto și un batalion de tancuri. În structura diviziei se mai află un regiment de artilerie și un regiment de rachete antiaeriene.

Tehnica de aviație implicată în exercițiu aparține Regimentului 368 Aviație de Asalt – Budennovsk și Regimentului 47 Elicoptere – Budennovsk, ambele din organica Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Exercițiul este unul normal pentru etapa actuală a perioadei de instrucție de iarnă.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s