În sudul Federației Ruse, a început executarea de activități de control, la încheierea perioadei de instrucție de iarnă

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 02.04.2019, că aproximativ 100 de mari unități și unități militare sunt implicate în activități de control la disciplinele de pregătire pentru luptă, pentru perioda de instrucție de iarnă. La încheierea acestora, personalul va primi evaluări ale activităților de serviciu și de luptă.

“În condiții de campanie, militarii își vor demonstra cunoștințele profesionale la materiile de pregătire și vor desfășura trageri de control, cu armamentul individual și cu armamentele din dotarea mașinilor de luptă”, se arată în comunicatul de presă.

Particularitățile verificărilor vor consta în implicarea maximală în îndeplinirea misiunilor de foc a complexelor cu aparate de zbor fără pilot, a mijloacelor de cercetare de artilerie, precum și a complexelor mobile de radiolocație Zoopark, Aistenok și altele.

După cum au precizat reprezentanții Serviciului de presă, pregătirea pentru luptă a militarilor este organizată în 25 de poligoane și complexe de antrenament și instrucție ale Regiunii Militare Sud, dislocate în Regiunile Astrahan, Volgograd și Rostov, în Ținuturile Stavropol și Krasnodar, Republicile Adygeea, Daghestan, Ingushetia, Osetia de Nord, Crimeea și Cecenia, precum și în Bazele Militare ruse din Abhazia, Armenia și Osetia de Sud.

La activități participă echipaje de luptă ale lansatoarelor multiple de proiectile reactive Tornado, Grad și Uragan, ale instalațiilor de artilerie autopropulsate Hosta, Msta-S și Akatsia, ale complexelor de rachete anitanc Hrizantema, tancurilor T-90 și T-72B3, mașinilor de luptă ale infanteriei și transportoarelor blindate, noilor mașini blindate Taifun și Rys și ale altor categorii de tehnică militară specială.

Comentariu remnmilitaryblog.com: La activitățile de control participă toate structurile Regiunii Militare Sud.

Acestea sunt normale pentru această perioadă a procesului de pregătire pentru luptă și se desfășoară sub conducerea comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Alaksandr Dvornikov.

În poligoane se vor afla comisii complexe ale Statului major al Regiunii Militare Sud, care vor evalua activitățile desfășurate de militari.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s