Alte patru nave de luptă ale FRMN au ieșit de urgență pe mare de la Sevastopol

Potrivit postului de televiziune rus Tv Zvezda, pe 11.04.2019, alte patru nave de luptă mici ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au părăsit de urgență Golful Sevastopol și au luat curs spre unul din raioanele maritime.

Din compunerea grupării navale fac parte nava mică antisubmarin Suzdalets, vedetele purtătoare de rachete Shuya și R-60, precum și o vedetă antidiversiune Gracionok.

Ieșirea navelor pe mare este legată de întărirea fără precedent a grupării navale din Marea Neagră.

Detalii privind misiunile acestora nu au fost furnizate, deocamdată.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Federația Rusă a scos în Marea Neagră câteva zeci de nave de luptă și auxiliare ale FRMN aparținând celor două baze navale principale de la Sevastopol și Novorossiysk. De asemenea, pe mare se află cel puțin un submarin al FRMN, respectiv Rostov pe Don.

Navele FRMN sunt implicate în monitorizarea exercițiului NATO Scutul mării-2019 și în desfășurarea unor exerciții proprii, organizate în contrapartidă la acțiunile NATO din Marea Neagră.

Potrivit reprezentanților ruși, o parte dintre nave desfășoară activități de pregătire pentru luptă în cadrul verificării de control asupra perioadei de instrucție de iarnă.

Acțiunile navale se desfășoară în cooperare cu Aviația navală a FRMN și cu Aviația Operativ-Tactică a Regiunii Militare Sud.

Sursa: tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s