Complexe antiaeriene rusești S-400 și bombardiere Su-34 au executat exerciții în Peninsula Crimeea

Departamentul pentru infromare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 11.04.2019, echipaje ale complexelor de rachete antiaeriene S-400 Triumf ale marii unități de apărare antiaeriană a Regiunii Militare Sud dislocate în Crimeea au îndeplinit misiuni de identificare, escortare și distrugere a țintelor aeriene în zona de responsabilitate, executând lansări electronice de rachete.

Activitățile planificate de pregătire pentru luptă se desfășoară pe fondul execițiului Forțelor Navale Întrunite ale NATO Scutul mării-2019, care reprezintă un bun prilej pentru forțele FRMN de a îndeplini misiuni de instrucție și luptă potrivit destinației, în condiții reale de luptă.

În calitate de ținte aeriene a evoluat o escadrilă de avioane multirol de vânătoare-bombardament Su-34, care a efectuat un zbor de pe aerodromul de dislocare permanentă din Regiunea Rostov spre un poligon de aviație de pe teritoriul Crimeii, unde echiajele au executat, cu succes, misiuni de bombardament asupra unor ținte terestre complexe.

Avioanele de vânătoare-bombardament au fost distruse prin lansări electronice de rachete de către complexele de rachete antiaeriene S-400 Triumf, înainte de finalizarea misiunii de instrucție și luptă.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul a fost executat în cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don din cadrul Regiunii Militare Sud a Forțelor Armate ale Federației Ruse.

Complexele de rachete antiaeriene S-400 Triumf aparțin unuia din cele două regimente ale Diviziei 31 Apărare Antiaeriană – Sevastopol, respectiv Regimentul 12 Rachete Antiaeriene – Sevastopol și Regimentul 18 Rachete Antiaeriene – Feodosia.

Avioanele Su-34 aparțin Regimentului 559 Aviație de Bombardament – Morozovsk din cadrul Diviziei 1 Aviație Mixtă – Krymsk. În dotarea regimentului se află 36 de avioane Su-34, incluse în trei escadrile de aviație.

Aducerea în Crimeea a unei escadrile de avioane de vânătoare-bombardament Su-34 reprezintă o activitate importantă de pregătire pentru luptă, care nu se întâmplă în mod frecvent. Această măsură reprezintă un semnal pentru forțele NATO, care demonstrează determinarea părții ruse de a întrebuința în luptă toate mijloacele moderne aflate în înzestrare.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s