Militarii ruși din Armenia au desfășurat un antrenament complex de comunicații

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 14.05.2019, militarii subunităților de transmisiuni ale Bazei Militare ruse din Armenia au desfășurat un antrenament complex de comunicații, pe mijloace moderne de transmisiuni de generația a șasea.

Antrenamentul a fost executat între abonații dislocați în trei orășele militare din garnizoana Ghiumri, în poligoanele Kamhud și Alaghiaz, în posturile de pază Kazaciy Post și Akhuryan, precum și pe aerodromul Erebuni din Erevan.

Militarii au îndeplinit normative de desfășurare a mijloacelor de comunicații și de asigurare a transmisiunilor pentru statele majore, la distanțe de până la 200 de kilometri, au constituit o rețea unică de comunicații prin satelit, acționând separat de forțele principale și întrebuințând stații portabile de comunicații prin satelit de generația a cincea Belozer.

La antrenamentul complex de comunicații au participat peste 300 de militari și aproximativ 50 de unități de mijloace de transmisiuni moderne.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Armenia este dislocată Baza Militară 102 – Ghiumri, aflată între marile unități și unități militare cu subordonare centrală (direct la comandantul Trupelor Regiunii Militare Sud).

Baza are statut de brigadă de infanterie moto întărită și include un batalion de transmisiuni.

Subunitățile participante la antrenament aparțin batalionului de transmisiuni al bazei, dislocat în garnizoana Ghiumri.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s