Scafandrii Flotilei ruse din Marea Caspică au executat trageri de luptă cu armamentul special

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 06.06.2019, scafandrii Detașamentului antidiversiune al Flotilei ruse din Marea Caspică (FRMC) au executat trageri de luptă cu armamentul special, în timpul îndeplinirii de misiuni submarine pe o porțiune de litoral special amenajat din acvatoriul Mării Caspice.

Pe timpul activităților de instrucție, militarii au efectuat exerciții de scufundare pe timp de zi și de noapte, cu echipamentul complet. Sub apă, scafandrii au desfășurat trageri cu armamentul special, asupra unor ținte statice și aflate în mișcare. În calitate de ținte au fost întrebuințate machete speciale, care reprezentau corpul unui scafandru.

În afară de aceasta, scafandrii au desfășurat activități de pregătire pentru luptă în noul complex de simulare și instrucție.

Scafandrii Detașamentului antidiversiune asigură securitatea navelor FRMC în punctele de dislocare, precum și în timpul staționării în rade necunoscute.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În cadrul Forțelor Navale ale Federației Ruse sunt constituite Detașamente cu destinație specială pentru lupta împotriva forțelor și mijloacelor de diversiune submarine ale adversarului. De regulă, acestea se află în structura Brigăzilor pentru paza raionului maritim, constituite în cadrul Bazelor Navale.

În structura FRMC, scafandrii militari îndeplinesc misiuni în locurile de dislocare permanentă ale navelor din Astrakhan, Kaspiysk și Makhacikhala. Probabil, FRMC dispune de două detașamente antidiversiune, în cadrul Brigăzii 106 Nave Pază Raion Maritim – Kaspiysk și Brigăzii 73 Nave Pază Raion Maritim – Zolotoy Zaton (Astrakhan).

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s