Aproximativ 15.000 de militari din sudul Federației Ruse desfășoară activități de pregătire, în condiții de campanie

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 11.06.2019, că aproximativ 15.000 au trecut la desfășurarea de activități de pregătire pentru luptă, în condiții de campanie, în compunerea subunităților.

În poligoanele de arme întrunite ale regiunii, efectivele subunităților de infanterie moto, tancuri și artilerie, în cooperare cu formațiuni ale trupelor speciale, precum și cu participarea Aviației Forțelor Terestre desfășoară misiuni tactice și de pregătire pentru foc, precum și activități privind conducerea tehnicii militare.

În prima săptămână a perioadei de instrucție de vară, au fost executate peste 4.500 de activități practice, din care peste 2.500 au inclus pregătire tactică. La ordinul comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Aleksandr Dvornikov, toate acțiunile tactice se desfășoară în formatul cu dublă partidă, iar jumătate dintre acestea au loc pe timp de noapte.

La sfârșitul cursului de pregătire intensivă, fiecare subunitate va executa exerciții tactice cu dublă partidă.

În total, în timpul perioadei de instrucție de vară, Trupele Regiunii Militare Sud vor participa la peste 300 de exerciții la diverse nivele.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de pregătire pentru luptă desfășurate de către Trupele Regiunii Militare Sud sunt normale pentru această perioadă.

În prima fază, instrucția se desfășoară la nivel grupă și pluton, după care va începe executarea exercițiilor tactice cu dublă partidă la nivel companie. Acestea vor fi urmate de exerciții tactice la nivel batalion, după care se va trece la organizarea exercițiilor de amploare, la nivel brigadă și divizie.

De asemenea, în perioada septembrie-octombrie, vor fi executate și o serie de exerciții de comandament și stat major. Este foarte probabil ca unul dintre acestea să implice toate trupele regiunii, după modelul exercițiului desfășurat în 2018.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s