Exercițiu tactic de zbor al Aviației Forțelor Terestre din sudul Federației Ruse

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 20.06.2019, în Ținutul Stavropol, echipaje ale unui regiment aparținând Aviației Forțelor Terestre au fost alertate și au efectuat zboruri pe un aerodrom de rezervă, pentru îndeplinirea de misiuni de întrebuințare a mijloacelor de aviație împotriva țintelor terestre ale adversarului convențional.

În timpul redislocării, avioane de asalt Mi-24 și Mi-28N au asigurat însoțirea și sprijinul aerian pentru elicopterele de transport-desant Mi-8AMTȘ, cu personalul tehnic.

De asemenea, echipaje ale elicopterelor Mi-35M, în compunerea unei patrule de aviație, au executat elemente complexe de pilotaj, precum și de deplasare după un traiect de zbor, în raionul indicat.

În etapa următoare de pregătire pentru luptă a piloților Aviației Forțelor Terestre, vor fi executate trageri de instrucție asupra unor ținte terestre, în poligonul de aviație de pe teritoriul poligonului Arzgirsky din Ținutul Stavropol.

În total, la exercițiul tactic de zbor participă peste 400 de militari și peste 20 de elicoptere de luptă.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de zbor se desfășoară în cadrul Regimentului 487 Elicoptere – Budennovsk din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Acesta este executat în paralel cu exercițiul de comandament și stat major aflat în curs de desfășurare cu forțele și mijloacele armatei. De asemenea, un alt exercițiu tactic de zbor se desfășoară și în cadrul Aviației navale a Flotei ruse din Marea Neagră. În acest fel, numărul total de avioane și elicoptere implicate în exerciții se ridică la peste 150.

Cifra este una impresionantă pentru etapa actuală a perioadei de instrucție de vară, care a început pe 01.06.2019 și va dura aproximativ șase luni.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s