Activități de pregătire pentru luptă în cadrul brigăzii de apărare de coastă a FRMN

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 21.06.2019, că echipaje ale transportatoarelor blindate BTR-80 ale marii unități de apărare de coastă a corpului de armată al Flotei ruse din Marea Neagră desfășoară activități individuale de ducere a luptei, în timp ce echipajele tancurilor T-72B3 au trecut la îndeplinirea de misiuni în compunera companiilor de tancuri.

Activitățile de instrucție pentru luptă reprezintă un element obligatoriu de pregătire a echipajelor mașinilor de luptă și se desfățoară atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, în poligonul din raionul punctului de dislocare permanentă al marii unități din Perevalnoe (Republica Crimeea).

În timpul activităților, vor fi desfășurate acțiuni ale personalului în ofensivă și defensivă, în diverse condiții de teren, cu depășirea unor obstacole naturale și tehnice.

La încheierea activităților în condiții de campanie, echipajele transportoarelor blindate BTR-80 și tancurilor T-72B3 vor executa trageri cu armamentul din dotare asupra unor ținte care imită tehnica blindată și forța vie a adversarului convențional.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la activitățile de pregătire pentru luptă aparțin Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe, din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

Forțele principale ale brigăzii sunt reprezentate de două batalioane de infanterie moto, un batalion de infanterie marină și un batalion de tancuri.

În dotarea brigăzii se află 41 de tancuri T-72B3 și 40 de transportoare blindate BTR-80.

Activitățile sunt normale pentru etapa actuală a procesului de instrucție pentru luptă.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s