Complexe de rachete Iskander din Federația Rusă vor fi redislocate la o distanță de 6.000 de kilometri

Șeful Serviciului de presă al Regiunii Militare Est din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse, colonel Aleksandr Gordeev, a anunțat că, pe 03.07.2019, marea unitate de rachete din Republica Buriatia a fost alertată pentru verificarea nivelului de pregătire pentru luptă, cu ieșirea ulterioară în poligon.

“Militarii unității de rachete, în dotarea căreia se află complexe de rachete operativ-tactice Iskander, vor efectua redislocarea la o distanță de aproximativ 6.000 de kilometri, în poligonul Kapustin Yar din Regiunea Astrakhan”, a precizat Gordeev.

După sosire, echipajele vor trece la îndeplinirea de misiuni în condiții de campanie, în poligonul indicat.

“Echipajele complexelor Iskander își vor perfecționa deprinderile în îndeplinirea normativelor de trecere a complexelor din poziția de marș în poziție de luptă, de încărcare a rachetelor din mașinile de transport și încărcare pe instalațiile de lansare și de executare a atacurilor cu rachete după coordonatele indicate”, a menționat Gordeev.

Potrivit declarațiilor sale, în etapa finală a ieșirii în teren, va fi executat un exercițiu tactic cu trageri de luptă, în timpul căruia vor fi efectuate lansări de rachete asupra unor ținte terestre ale adversarului convențional.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Verificarea nivelului de pregătire pentru luptă are loc în cadrul Brigăzii 103 Rachete – Ulan Ude aparținând Armatei 36 arme întrunite – Ulan Ude a Regiunii Militare Est.

Este de remarcat faptul că brigada a mai fost alertată și săptămâna trecută, în cadrul verificării inopinate a Trupelor Regiunii Militare Centru.

Pe 27.06.2019, militarii brigăzii au efectuat lansarea electronică simultană a unei rachete balistice cu complexul Iskander-M și a unei rachete de croazieră cu complexul Iskander-K, pentru distrugerea unor ținte protejate ale adversarului.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s