În cadrul FRMN, a fost executat un exercițiu de acordare de ajutor unei nave avariate

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 19.09.2019, echipaje ale unor nave din cadrul Bazei Navale Crimeea, în cooperare cu forțe și mijloace de căutare-salvare ale Flotei ruse din Marea Neagră au executat un exercițiu de acordare de ajutor unei nave avariate, care a inclus episoade de stingere a unui incendiu și de acoperire a găurilor apărute în corpul navei.

Exercițiul a fost executat în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al forțelor FRMN în anul de instrucție 2019, pe fondul acțiunilor de instrucție desfășurate în Marea Neagră de nave aparținând marii unități de nave pentru paza raionului maritim din cadrul Bazei Navale Crimeea.

Rolul navei avariate a fost jucat de nava mică antisubmarin Suzdalets.

Potrivit planului exercițiului, în urma acțiunilor adversarului convențional, la bordul navei Suzdalets a apărut o gaură și a izbucnit un incendiu în unul dintre compartimente.

În sprijinul navei avariate au venit un remorcher maritim și o vedetă de stins incendii din compunerea Detașamentului de avarie-salvare al FRMN.

Sosiți la locul incidentului, militarii detașamentului au urcat pe nava Suzdalets, au analizat situația acesteia, au stins incendiul și au acoperit gaura din corpul navei, după care au remorcat-o spre bază.

După finalizarea exercițiului, navele continuă să îndeplinească misiuni pe mare, potrivit palnului aprobat anterior.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Nava mică antisubmarin Suzdalets aparține grupului tactic de nave antisubmarin al Brigăzii 68 Nave Pază Raion Maritim – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea – Sevastopol al FRMN.

Forțele și mijloacele aduse în sprijinul acesteia aparțin Detașamentului 145 Avarie-Salvare – Sevastopol.

Nave ale Brigăzii 68 Nave Pază Raion Maritim – Sevastopol desfășoară de mai mult timp activități de pregătire pe mare. Astfel, pe 12.09.2019, navele Muromets și Suzdalets au executat un exercițiu de căutare și distrugere a unui submarin.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s