Peste 600 de parașutiști au fost desantați în sudul Federației Ruse, din avioane militare de transport Il-76MD

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 03.10.2019, în cadrul exercițiului tactic la nivel brigadă al marii unități de desant-asalt din Kamyshin, au fost desantați peste 600 de militari.

Cu avioane Il-76MD ale Aviației Militare de Transport, care au decolat de pe aerodromul Engels din Regiunea Saratov, au fost transportate și desantate pe platforma de aterizare Ostrovskaya din Regiunea Volgograd detașamente înaintate, pentru cucerirea unor obiective de importanță strategică.

Desantarea efectivelor a fost efectuată cu sisteme de parașutare D-10, de la altitudini de 600 de metri, precum și cu parașute cu destinație specială, de tip aripă, Arbalet-2.

Îmbarcarea personalului în avioane ale Aviației Militare de Transport s-a făcut în secret, dimineața devreme, pe aerodromul Engels din Regiunea Saratov.

După desantare, avioanele militare de transport participante la exercițiu au efectuat manevre de evitare a apărării antiaeriene și au revenit pe aerodromul de dislocare permanentă.

Conform planului exercițiului tactic la nivel brigadă, personalul a executat cucerirea unui aerodrom al adversarului convențional, în scopul menținerii raionului pentru sosirea forțelor principale aparținând marii unități.

“Astăzi, militarii brigăzii au îndeplinit misiuni de instrucție și luptă de desantare a unui batalion de desant-parașutiști pe o platformă de aterizare și de cucerire a unui aerodrom de campanie”, a declarat comandantul marii unități de desant-asalt din Kamyshin, colonel Evgheni Tonkikh.

În continuare, desantiștii vor executa un marș în raionul poligonului Komyshinsky, unde vor forța un curs de apă și vor desfășura activități de luptă în defensivă și ofensivă, cu trageri de luptă.

Exercițiul tactic la nivel brigadă, desfășurat sub conducerea șefului pregătirii pentru luptă a Trupelor de Desant Aerian, general maior Serghei Volyk, are ca scop verificarea nivelului de pregătire al unităților din compunerea marii unități de a desfășura acțiuni practice.

În total, la exercițiu participă peste 2.000 de militari, aproximativ 400 de unități de tehnică militară, între care peste 100 de unități de tehnică blindată, inclusiv 30 de tancuri T-72B3, aproximativ 50 de mortiere și aruncătoare de mine, avioane Il-76MD, elicoptere de transport și luptă Mi-8AMTȘ și elicoptere de asalt Mi-35.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic la nivel brigadă se desfășoară, în perioada 01-05.10.2019, pe teritoriile Regiunilor Volgograd și Saratov. La acesta participă efectivele Brigăzii 56 Desant-Asalt – Kamyshin din cadrul Trupelor de Desant Aerian ale Federației Ruse.

Desantarea militarilor din cadrul Batalionului 3 Desant-Parașutiști al brigăzii a fost făcută cu ajutorul a opt avioane Il-76MD ale Aviației Militare de Transport din cadrul Forțelor Aerocosmice.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s