Peste 10 nave de luptă și auxiliare ale FRMN au ieșit pe mare, pentru desfășurarea de exerciții

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 07.10.2019, un detașament de nave, între care se află fregata Amiral Essen și submarinul Kolpino, a ieșit pe mare, pentru executarea unor activități de instrucție și luptă.

“În timpul exercițiilor, echipajele navelor vor îndeplini misiuni de descoperire și distrugere a unui submarin al adversarului convențional. În același timp, echipajul submarinului va ataca, în secret, ținte navale și terestre și va desfășura activități de evitare a atacurilor cu torpile și bombe ale navelor”, se arată în comunicatul de presă.

Potrivit Statului major al FRMN, exercițiile vor dura până pe 11 octombrie. La acestea participă un detașament format din peste 10 nave de luptă și auxiliare.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, activitățile de instrucție pe mare ale navelor și submarinului FRMN se desfășoară în cadrul verificării finale a nivelului de pregătire pentru luptă al Trupelor Regiunii Militare Sud, care a început pe 07.09.2019.

Este posibil ca, pe parcursul săptămânii, să fie executate mai multe activități de apărare antiaeriană, antisubmarin și antidiversiune.

De asemenea, nu este exclusă nici posibilitatea desfășurării unor trageri de artilerie și lansări de rachete, în raioane maritime din Marea Neagră.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s