Complexe de rachete de coastă Bastion și Bal aparținând FRMN au fost scoase în poligoane pentru exerciții

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 19.11.2019, divizioanele mobile de rachete de coastă dotate cu complexe Bastion și Bal din cadrul brigăzilor de rachete și artilerie ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat marșuri în poligoane de pregătire pentru luptă, în vederea îndeplinirii de misiuni potrivit destinației, în cadrul unui exercițiu.

Activitățile de pregătire pentru luptă se desfășoară în poligoane din Peninsula Crimeea și de pe litoralul caucazian.

În timpul exercițiului, va fi acordată o atenție specială îndeplinirii de normative de ieșire de sub atacul adversarului, de schimbare, amenajare și mascare a pozițiilor de foc.

La activități participă aproximativ 100 de militari și peste 30 de unități de tehnică militară.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În subordinea Corpului 22 Armată – Simferopol din cadrul Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN se află două brigăzi de rachete și artilerie. Este vorba despre Brigada 15 Rachete și Artilerie de Coastă – Sevastopol și Brigada 11 Rachete și Artilerie de Coastă – Anapa.

Brigada 15 Rachete și Artilerie de Coastă – Sevastopol este structurată în trei divizioane de rachete, dotate cu complexe mobile Bastion și Bal, precum și cu complexul staționar Utes, instalat în Crimeea.

Brigada 11 Rachete și Artilerie de Coastă – Anapa are în organică tot trei divizioane, dotate cu complexe de rachete mobile Bastion și Bal, precum și cu complexe de artilerie de tip Bereg.

La activitățile de pregătire pentru luptă aflate în curs de desfășurare participă complexe de rachete de coastă de tip Bastion și Bal din ambele brigăzi.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s