Bombardiere de tip Su-24M din sudul Federației Ruse au îndeplinit misiuni de realimentare în aer

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 27.11.2019, echipaje ale bombardierelor de front Su-24M au îndeplinit misiuni de realimentare în aer, în Regiunea Volgograd, în condiții meteo dificile.

Activitățile de realimentare în aer s-au desfășurat la distanțe mai mici de 20 de metri față de avionul-cistermă. Realimentarea de la o aeronavă Il-78 a avut loc la altitudini de aproximativ 800 de metri, la o viteză de aproximativ 600 de kilometri pe oră. Bombardierele au evoluat atât în mod individual, cât și în celule.

Elementul dificil de pregătire practică a personalului navigant al regimentului de aviație al Regiunii Militare Sud a fost executat în condiții de nori denși.

Piloții militari tineri, care au sosit în unitatea de aviație din promoția din acest an, au îndeplinit pentru prima dată misiuni de pregătire pentru luptă, în condiții meteo dificile.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de realimentare în aer a bombardierelor de front Su-24M au fost executate în cadrul Regimentului 11 Aviație Mixtă – Marinovka al Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka aparținând Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În compunerea regimentului se află o escadrilă de avioane de bombardament Su-24M și o escadrilă de avioane de cercetare Su-24MR.

Regimentul reprezintă una dintre cele mai active unități de aviație din sudul Federației Ruse. În timpul perioadei de instrucție de vară, fiecare pilot al regimentului a efectuat aproximativ 100 de zboruri de instrucție, petrecând în aer  120 de ore, din care cel puțin 50% pe timp de noapte.

În perioada 20-22.11.2019, în Regiunea Militară Sud a fost executat un exercițiu tactic de zbor, cu participarea a aproximativ 30 de avioane din cadrul Aviației Operativ-Tactice. În timpul acestuia au fost îndeplinite și misiuni de realimentare în aer a avioanelor de tip Su-27, Su-30SM și Su-34.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s