În Crimeea, a început desfășurarea unei convocări operative de mobilizare cu conducerea FRMN

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 17.12.2019, în Crimeea, sub conducerea comandantului Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), viceamiral Serghei Osipov, a început desfășurarea unei convocări operative de mobilizare a comandaților din marile unități navale și unitățile militare ale Trupelor de Apărare de Coastă.

Timp de trei zile, aproximativ 200 de militari din conducerea marilor unități și unități militare ale FRMN își vor perfecționa cunoștințele profesionale la disciplinele principale de pregătire pentru luptă.

Pe lângă activitățile demonstrative planificate potrivit tematicilor militare, cu comandanții de mari unități și unități militare se vor desfășura activități tactice privind lupta împotriva dronelor și acoperirea punctelor de dislocare ale Bazei Navale Crimeea față de eventualele atacuri ale acestora.

Convocarea se va încheia pe 19.12.2019.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Convocarea operativă de mobilizare cu conducerea FRMN este una normală pentru etapa actuală a procesului de pregătire pentru luptă.

De regulă, astfel de convocări se desfășoară în toate structurile Forțelor Armate ale Federației Ruse la începutul perioadei de instrucție de iarnă (în luna decembrie) și la începutul perioadei de instrucție de vară (în luna iunie).

În zilele următoare, pentru conducerea flotei, vor fi organizate activități demonstrative, inclusiv pe mare.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s