Peste 30 de nave ale Flotilei ruse din Marea Caspică se pregătesc pentru ieșirea pe mare

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 10.01.2020, că echipajele a peste 30 de nave aparținând Flotilei ruse din Marea Caspică (FRMC) au început să desfășoare pregătiri pentru ieșirea pe mare, în noul an de instrucție.

“În Regiunea Astrakhan și în Republica Daghestan, pe teritoriile punctelor de dislocare ale navelor marilor unități ale FRMC, echipajele navelor de luptă, vedetelor și navelor auxiliare au trecut la desfășurarea de elemente ale misiunilor de curs K-1. De asemenea, acestea execută misiuni pentru asigurarea vitalității și funcționării navelor pe timpul navigării independente pe mare deschisă”, se arată în comunicatul de presă.

La îndeplinirea misiunilor participă peste 30 de nave de luptă și auxiliare ale FRMC, inclusiv fregatele Daghestan și Tatarstan. La antrenamente participă, de asemenea, navele mici purtătoare de rachete și artilerie Grad Sviyazhsk, Uglici, Veliky Ustiug, Volgodonsk, Makhacikhala și Astrakhan.

Potrivit datelor prezentate de Serviciul de presă, în timpul desfășurării misiunilor vor fi executate exerciții de pregătire a navelor pentru luptă, de luptă pentru vitaliate și de apărare antiaeriană și antidiversiune în punctul de dislocare permanentă.

În afară de aceasta, militarii vor îndeplini misiuni de organizare zilnică a serviciului și algoritmi pentru deservirea armamentelor și mecanismelor navei și de pregătire pentru completarea rezervelor pe mare și în punctele de dislocare.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile sunt normale pentru etapa actuală a perioadei de instrucție de iarnă.

După finalizarea misiunilor de curs K-1 (pregătirea navei pentru luptă și marș), echipajele vor începe desfășurarea de misiuni de curs K-2 (activități individuale ale navei pe mare).

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s