Trupele de Apărare de Coastă ale FRMN participă la o verificare a nivelului de pregătire pentru luptă

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 13.01.2020, subunități ale corpului de armată al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au trecut la îndeplinirea de misiuni în cadrul unei verificări planificate a nivelului de pregătire pentru luptă.

După ce au fost alertate, subunitățile de apărare de coastă au executat un marș în compunerea coloanelor de tehnică militară și specială în poligonul Angarsky, unde au trecut la amenajarea genistică a pozițiilor de luptă.

În timpul verificării nivelului de pregătire pentru luptă, militarii vor executa trageri de luptă cu armamentul din dotare și vor desfășura antrenamente de protecție RCB (de radiații, chimică și biologică).

La activități participă peste 500 de militari și aproximativ 100 de unități de tehnică militară și specială din compunerea subunităților de apărare de coastă ale corpului de armată al FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la verificare aparțin Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

În cadrul FRMN, este prima verificare a nivelului de pregătire pentru luptă desfășurată în perioada de instrucție de iarnă, care a început pe 01.12.2019.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s