Militarii ruși din Republica Cecenă au executat trageri de luptă în compunerea plutoanelor

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 16.01.2020, că peste 1.000 de militari din Republica Cecenă au executat trageri de luptă, într-un poligon situat la o altitudine de peste 1.000 de metri deasupra nivelului mării.

“Subunități aparținând Diviziei 42 Infanterie Moto din cadrul Armatei 58 arme întrunite a Regiunii Militare Sud au executat trageri de luptă în compunerea plutoanelor, într-un poligon montan din Cecenia. În timpul activităților, desfășurate la o altitudine de peste 1.000 de metri deasupra nivelului mării, militarii și-au perfecționat deprinderile de ducere a luptei de arme întrunite, în compunerea plutoanelor”, se arată în comunicatul de presă.

La activități au participat peste 1.000 de militari, precum și aproximativ 100 de unități de armamente și tehnică militară.

În cadrul procesului de pregătire pentru luptă, militarii au exersat tacticile de acțiune ale plutonului în apărare, în ofensivă, precum și pe timpul marșului, cu executarea cercetării genistice a terenului. În timpul exercițiului, militarii au distrus peste 600 de ținte, care imitau tehnica blindată și forța vie a adversarului convențional, cu armamentul din dotarea tancurilor T-72B3, a mașinilor de luptă ale infanteriei BMP-3, automatelor, mitralierelor și aruncătoarelor de mine.

În etapa următoare de pregătire va fi executat un exercițiu tactic la nivel companie.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de pregătire pentru luptă desfășurate în cadrul Armatelor de arme întrunite ale Regiunii Militare Sud au ajuns la nivelul eșalonului pluton.

De la începutul anului de instrucție, pe 01 decembrie, militarii desfășoară pregătirea în mod eșalonat, la nivel soldat, grupă, pluton, companie, batalion, brigadă sau divizie.

În perioada următoare, se va trece la executarea exercițiilor tactice la nivel companie, care vor fi urmate de exercițiile tactice la nivel batalion.

Exercițiile la nivel companie și batalion reprezintă baza instruirii trupelor ruse din cadrul Forțelor Terestre.

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s