Transmisioniștii din sudul Federației Ruse au executat un antrenament radio

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 21.01.2020, în Ținutul Stavropol, subunități de transmisiuni au executat un antrenament de asigurare a unor comunicații sigure și neîntrerupte între conducerea unei armate de arme întrunite și marile unități și unități militare subordonate.

În total, au fost implicate opt puncte de conducere, dotate cu mijloace digitale de comunicații și automatizate.

În timpul antrenamentului, transmisioniștii au desfășurat punctele mobile de conducere de campanie și au verificat funcționarea instrumentelor de comutare, a aparaturii speciale, canalelor de comunicații prin satelit și a comunicațiilor în regim de videoconferință.

O atenție deosebită a fost acordată întăririi coeziunii dintre statele majore și punctele de conducere la nivelul “comandamentul armatei – mare unitate” și “mare unitate – unități”.

Pe timpul îndeplinirii misiunilor încredințate au fost întrebuințate mijloace radio de generația a șasea. Utilizarea lor în combinație cu mijloacele de retranslație aeriană a asigurat stabilirea unor comunicații radio secretizate și protejate la bruiaj cu subunitățile armatei de arme întrunite.

De asemenea, transmisioniștii militari au asigurat paza și apărarea punctelor de conducere de campanie împotriva grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului convențional.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Antrenamentul radio s-a desfășurat în cadrul Brigăzii 66 Conducere – Stavropol a Armatei 49 arme întrunite – Stavropol din Regiunea Militară Sud.

Brigada asigură comunicațiile armatei de arme întrunite cu eșaloanele superioare și cu trupele subordonate.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s