Militarii ruși din Caucazul de Nord execută opt exerciții tactice cu dublă partidă, la nivel companie

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 03.02.2020, aproximativ 3.000 de militari din Caucazul de Nord au început executarea de exerciții tactice cu dublă partidă, la nivel companie, între subunități aparținând marilor unități și unități militare dislocate în Cecenia și Osetia de Nord.

“În Caucazul de Nord, au început opt exerciții tactice cu dublă partidă, la nivel companie, ale marilor unități de infanterie moto și unități militare dislocate în Cecenia și Osetia de Nord aparținând Armatei 58 arme întrunite a Regiunii Militare Sud. Exercițiile se vor desfășura în perioada 03-07 februarie. În fiecare zi, la acestea vor lua parte aproximativ 3.000 de militari”, se arată în comunicatul de presă.

Potrivit Serviciului de presă, în timpul exercițiilor, militarii vor fi sprijiniți de avioane și de elicoptere ale Aviației Forțelor Terestre. De asemenea, în cadrul acestora, vor îndeplini misiuni și subunități de război electronic și de geniu. La exerciții participă peste 500 de unități de tehnică militară, inclusiv avioane de asalt Su-25SM și complexe operativ-tactice Iskander.

“Exercițiile tactice se desfășoară în poligoanele de arme întrunite Sernovodsky din Ținutul Stavropol, Tarsky din Osetia de Nord și Alpiysky și Gvardeets din Cecenia”, au precizat reprezentanții Serviciului de presă.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiile tactice cu dublă partidă la nivel companie se desfășoară cu participarea de forțe și mijloace aparținând Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz și Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don din cadrul Regiunii Militare Sud.

Din cadrul Armatei 58 arme întrunite, la activități participă grupuri tactice de nivel companie din cadrul unităților militare aparținînd Diviziei 42 Infanterie Moto – Khankala din Cecenia și Brigăzii 19 Infanterie Moto – Vladikavkaz din Osetia de Nord. De asemenea, complexele de rachete operativ-tactice Iskander-M participante la exerciții aparțin Brigăzii 12 Rachete – Mozdok din Oesetia de Nord.

Avioanele de asalt de tip Su-25SM provin de la Regimentul 368 Aviație de Asalt – Budennovsk al Diviziei 1 Aviație Mixtă – Krymsk, iar elicopterele aparțin Regimentului 487 Elicoptere – Budennovsk.

Probabil, exerciții similare au început sau urmează să înceapă și în cadrul celorlaltor două armate de arme întrunite ale Regiunii Militare Sud, respectiv Armata 8 arme întrunite – Novocerkassk și Armata 49 arme întrunite – Stavropol.

În total, în Regiunea Militară Sud sunt formate aproximativ 130 de grupuri tactice de nivel companie. Acestea aparțin celor trei armate de arme întrunite, respectiv Armata 8 arme întrunite – Novocerkassk, Armata 49 arme întrunite – Stavropol și Armata 58 arme întrunite – Vladikavkaz, Corpului 22 Armată – Simferopol din Crimeea al Flotei ruse din Marea Neagră și Regimentului 177 Infanterie Marină – Kaspiysk al Flotilei din Marea Caspică.

Probabil, în perioada februarie-martie 2020, Trupele Regiunii Militare Sud vor executa câteva zeci de exerciții tactice la nivel companie, majoritatea cu dublă partidă.

Surse: militarynews.ru, tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s