Aproximativ 2.500 de cercetași din sudul Federației Ruse au început executarea de activități de instrucție în teren

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 10.02.2020, peste 2.500 de militari aparținând subunităților de cercetare ale marilor unități de infanterie moto și de cercetare ale Armatei 58 arme întrunite, dislocate în Caucazul de Nord și Transkaucazia, au început desfășurarea de activități de pregătire pentru luptă în condiții de camopanie, în poligoane ale regiunii.

Cercetașii Regiunii Militare Sud din Cecenia, Daghestan, Osetia de Nord și Osetia de Sud, au trecut la executarea de activități de pregătire tactică și de foc, în poligoanele Sernovodsky, Tarsky, Dzartsemi, Alpiysky, Gvardeets și Kalinovsky.

Militarii vor exersa forme și metode de ducere a cercetării în situații complexe, pe timp de zi și de noapte, în condiții meteorologice convenabile. În afară de aceasta, cercetașii vor îndeplini misiuni de contracarare a gurpurilor de cercetare-diversiune ale adversarului convențional.

În timpul executării tragerilor de luptă cu armamentele din dotarea transportoarelor blindate BTR-82A, cu puștile speciale ale lunetiștilor Vintorez, mitralierele de infanterie Pecheneg, automatele AK-74 și cu alte tipuri de arme, cercetașii vor învăța să distrugă diverse ținte, de pe loc și din mișcare.

La sfârșitul ieșirii în teren, cercetașii vor executa un exercițiu tactic de specialitate, cu întrebuințarea aparatelor de zbor fără pilot.

Laactivități participă peste 300 de unități de tehnică militară, între care transportoare blindate BTR-82A, automobile blindate Tigr, Taifun și Mustang.

Comentariu remnmilitaryblog.com: La activitățile de pregătire pentru luptă desfășurate în poligoane ale Regiunii Militare Sud participă subunități aparținând Brigăzii 100 Cercetare – Mozdok, Diviziei 42 Infanterie Moto – Khankala, Brigăzii 19 Infanterie Moto – Vladikavkaz, Brigăzii 136 Infanterie Moto – Buinaksk și Bazei Militare 5 – Tskinvali.

Toate aceste structuri aparțin Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz a Regiunii Militare Sud.

Probabil, activitățile vor dura câteva săptămâni.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s