Infanteria Marină a FRMN a executat un antrenament de ambarcare a personalului și tehnicii pe nave de desant

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 14.02.2020, subunități ale brigăzii de infanterie marină a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat un antrenament de ambarcare a personalului și tehnicii militare pe nave mari de desant.

În etapa inițială a antrenamentului, echipajul navei mari de desant Saratov a efectuat deplasarea spre țărm, într-un poligon din Golful Kazacia.

În acest timp, infanteriștii marini au efectuat marș în compunerea coloanelor de transportoare blindate BTR-82AM din punctul de dislocare permanentă, ajungând în raionul indicat. Sub asigurarea remorcherului de salvare SB-739, pe nava mare de desant Saratov au fost ambarcate peste 40 de unități de tehnică militară și aproape 400 de militari.

Subunitățile de infanterie marină au îndeplinit normative de ambarcare a desantului pe navă, obținând calificativul Bine.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la antrenament aparțin Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol a FRMN.

Nava de desant Saratov provine din Brigada 197 Nave de Desant – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea – Sevastopol a FRMN.

Probabil, antrenamentul a avut drept scop perfecționarea deprinderilor militarilor în desfășurarea acțiunilor de ambarcare pe navele de desant, în vederea desfășurării unor operațiuni de debarcare a desantului maritim.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s