Militarii ruși din Crimeea au executat trageri de luptă cu tancurile, pe timp de noapte

Șeful Departamentului asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), Aleksei Rulev, a anunțat, pe 14.04.2020, că subunități de tancuri aparținând corpului de armată al flotei au executat trageri de luptă pe timp de noapte, într-un poligon din Crimeea.

Potrivit declarațiilor sale, în poligonul Angarsky, militarii au executat trageri asupra unor ținte care imitau tehnica blindată și sistemele de artilerie ale adversarului convențional.

“Echipajele tancurilor T-72B3, în compunerea companiei de tancuri, au executat trageri din mișcare, fapt care, ținând cont de terenul denivelat și de întuneric, a îngreunat în mod semnificativ misiunile de distrugere a țintelor”, a precizat Rulev.

În afară de aceasta, subunitățile de tancuri au desfășurat activități de distrugere a amplasamentelor echipajelor antitanc ale adversarului convențional, aflate în poziții amenajate.

Exercițiul a avut un caracter planificat.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la tragei aparțin Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

Forțele principale ale brigăzii sunt reprezentate de două batalioane de infanterie moto, un batalion de infanterie marină și un batalion de tancuri.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s