O escadrilă de bombardiere Tu-22M3 din vestul Federației Ruse a executat un exercițiu tactic de zbor

Departamentul pentru informare și comunicații în masă al Ministerului rus al Apărării a anunțat, pe 19.04.2020, că, în Regiunea Kaluga, pe aerodromul Shaikovka, s-a desfășurat un exercițiu tactic de zbor al unei escadrile de bombardiere Tu-22M3, în cadrul verificării de control asupra perioadei de instrucție de iarnă.

În timpul activităților, echipajele Aviației cu rază lungă de acțiune au desfășurat activități practice de ieșire de sub un atac masiv cu rachete, precum și de executare a unui atac de aviație asupra unei baze aeriene a adversarului convențional, cu întrebuințarea mijloacelor de distrugere.

În etapa finală a exercițiului, piloții au efectuat aterizarea avioanelor și ieșirea echipajelor pe un aerodrom infectat.

Pe lângă tehnica de aviație, la exercițiu au participat și aproximativ 30 de unități de tehnică auto și specială, destinate pentru deservirea și pregătirea pentru zbor a bombardierelor cu rază lungă de acțiune.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de zbor a fost executat în cadrul Regimentului 52 Aviație de Bombardament – Shaikovka al Diviziei 22 Aviație de Bombardament – Engels aparținând Aviației cu rază lungă de acțiune (Aviația Strategică).

În compunerea regimentului se află două escadrile de aviație, dotate cu bombardiere cu rază lungă de acțiune de tip Tu-22M3.

Avioanele din cadrul regimentului îndeplinesc, între altele, misiuni specifice în Regiunea Mării Negre. Periodic, acestea desfășoară activități de patrulare deasupra apelor neutre din acvatoriul Mării Negre, inclusiv în proximitatea frontierei maritime a României.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s