Două nave de luptă ale FRMN au executat lansări practice de torpile în Marea Neagră

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 19.05.2020, echipajele navelor mici antisubmarin Muromets și Yeisk ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat lansări practice de torpile, într-un poligon maritim din Marea Neagră.

În timpul activităților de pregătire pentru luptă, echipajele celor două nave au îndeplinit misiuni de căutare și escortare a unui submarin al adversarului convențional, al cărui rol a fost jucat de submarinul Kolpino, și au desfășurat un complex de activități pregătitoare în vederea întrebuințării torpilelor.

Echipajele navelor au îndeplinit normative privind întrebuințarea torpilelor, executând lansări practice ale acestora.

Eficiența întrebuințării armamentelor de torpile va fi evaluată după primirea datelor de conducere a acestora către ținte.

Activitățile s-au desfășurat în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al forțelor FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Cele două nave mici antisubmarin aparțin celor două brigăzi de nave pentru paza raionului maritim din Bazele Navale de la Sevastopol și Novorossiysk. Astfel, nava mică antisubmarin Muromets face parte din compunerea Brigăzii 68 Nave Pază Raion Maritim – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea – Sevastopol, iar nava mică antisubmarin Yeisk provine de la Brigada 184 Nave Pază Raion Maritim – Novorossiysk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk.

Submarinul Kolpino aparține Brigăzii 4 Submarine – Novorossiysk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk.

În acest fel, trebuie remarcat caracterul întrunit al activităților de pregătire pentru luptă desfășurate de forțele FRMN. Probabil, în perioada următoare, intensitatea activităților de instrucție desfășurate de navele de luptă ale FRMN va crește și este posibilă executarea unor exerciții de amploare.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s