Fregatele Amiral Essen și Amiral Makarov ale FRMN au executat trageri de artilerie în Marea Neagră

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 21.05.2020, echipajele fregatelor Amiral Essen și Amiral Makarov aparținând Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat trageri de artilerie de pregătire și de control asupra unor ținte de coastă, în raionul poligonului Opuk din Crimeea.

În cadrul primei etape a tragerilor, echipajele unităților de luptă de artilerie de pe cele două nave au începlinit algoritmi de acțiune pentru desfășurarea activităților de instrucție și luptă.

Pe timpul celei de-a doua etape a activităților, artileriștii au executat trageri de pregătire cu instalațiile de artilerie A-190 asupra unor ținte de coastă.

În cadrul tragerilor de artilerie de control, personalul a distrus ținte de coastă aflate în raza vizuală, cât și ținte “invizibile”.

Tragerile asupra țintelor de coastă au fost efectuate în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al forțelor flotei în anul de instrucție 2020.

Anterior, echipajele fregatelor au desfășurat activități de pregătire de urgență pentru luptă și marș, cu ieșirea ulterioară din punctul de dislocare în raionul indicat din acvatoriul Mării Negre.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregatele Amiral Essen și Amiral Makarov fac parte din compunerea Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol a FRMN.

Cele două nave au ieșit pe mare pe 18.05.2020, desfășurând un complex de exerciții navale, în poligoane maritime de pregătire pentru luptă

Echipajele fregatelor au îndeplinit misiuni de pregătire individuale și comune, care au inclus, între altele, elemente de navigație și manevrare a navelor, în diverse moduri.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s