Bombardiere de front de tip Su-24M ale FRMN au distrus nave ale adversarului aflate pe mare

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 23.06.2020, echipaje ale bombardierelor Su-24M aparținând Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au desfășurat un exercițiu privind executarea unui atac cu bombe asupra navelor de luptă ale adversarului convențional, în Marea Neagră.

În timpul exercițiului, marinarii au întrebuințat aparate de zbor fără pilot de tip Forpost și Orlan, pentru efectuarea cercetării și descoperirii navelor de suprafață ale adversarului convențional.

Datele primite de la drone au fost transmise bombardierelor pentru întrebuințarea bombelor împotriva țintelor navale.

Echipajele bombardierelor de front Su-24M au îndeplinit misiuni de luptă privind executarea unui atac cu bombe asupra adversarului convențional, cu utilizarea practică a bombelor de aviație OFAB-250-270. În calitate de ținte au fost folosite machete ale navelor de luptă.

Exercițiul s-a desfășurat în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă și al activităților zilnice ale forțelor flotei, într-un poligon maritim de instrucție din acvatoriul Mării Negre.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul a fost executat în cadrul Regimentului 43 Aviație de Asalt – Saki aparținând Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a FRMN. În compunerea acestuia se află o escadrilă de aviație de vânătoare dotată cu avioane Su-30SM și o escadrilă de aviație de asalt, în înzestrarea căreia se află avioane de bombardament Su-24M și de cercetare Su-24MR.

Activitățile practice de pregătire pentru luptă s-au desfășurat în contextul prezenței în Marea Neagră a distrugătorului Porter și navei de desant Oak Hill din cadrul Forțelor Navale ale SUA.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s