În sudul Federației Ruse, a început executarea unui exercițiu tactic cu trageri de luptă, la nivel batalion

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 06.07.2020, în poligonul Tarskoe din Osetia de Nord, a început executarea unui exercițiu tactic cu trageri de luptă, cu dublă partidă, cu participarea unor grupuri tactice de nivel batalion aparținând unei mari unități de infanterie moto a Armatei 58 arme întrunite.

Exercițiul tactic se va desfășura cu întrebuințarea unor complexe cu aparate de zbor fără pilot, precum și a elicopterelor Aviației Forțelor Terestre a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană. La acesta vor participa tancuri T-90A, mașini de luptă ale infanteriei BMP-3, instalații de artilerie autopropulsate Msta-S și aruncătoare de mine 2B11.

În cadrul exercițiului, cele două grupuri tactice de nivel batalion și subunitățile alocate acestora au executat marșuri din punctele de dislocare permanentă până în poligonul Tarskoe, unde vor acționa unul împotriva celuilalt, pe timpul unor episoade tactice, în defensivă și în ofensivă.

Pe timpul îndeplinirii misiunilor de instrucție și luptă va fi întrebuințată experiența obținută în timpul conflictelor militare moderne. De asemenea, militarii vor folosi drone pentru a detecta ambuscadele și armele de foc ale adversarului convențional, precum și pentru a determina coordonatele obiectivelor ce urmează să fie distruse.

La exercițiul tactic cu dublă partidă la nivel batalion vor participa peste 1.200 de militari, precum și aproximativ 200 de unități de armamente și tehnică militară.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic la nivel batalion se desfășoară în cadrul Brigăzii 19 Infanterie Moto – Sputnik (Vladikavkaz) aparținând Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz.

Din cauza pandemiei de coronavirus, în perioada de instrucție de iarnă, în Regiunea Militară Sud, a fost redus în mod drastic numărul de exerciții tactice desfășurate la nivel companie și batalion. Cu toate că în Federația Rusă încă sunt înregistrate zilnic peste 6.000 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, conducerea Forțelor Armate încearcă să reia procesul de pregătire pentru luptă, la un nivel apropiat de cel normal.

Astfel, în perioada iulie-septembrie 2020 sunt planificate activitățile principale de pregătire pentru luptă din acest an de instrucție. Este posibil ca, în timpul perioadei de instrucție de vară, să crească numărul de exerciții desfășurate cu ieșirea trupelor în poligoane.

Surse: mil.ru, tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s