Două fregate ale FRMN au executat trageri de artilerie și lansări de rachete antiaeriene în Marea Neagră

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 13.07.2020, fregatele Amiral Essen și Pytlivy aparținând Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au ieșit pe mare, în compunerea unei grupări navale de asalt, pentru desfășurarea unui exercițiu planificat de împiedicare a debarcării desantului maritim al unui detașement de nave al adversarului convnețional, într-un poligon maritim din acvatoriul Mării Negre.

Rolul navei adversarului a fost jucat de nava mare de desant Cezar Kunikov a FRMN.

În cadrul activităților, echipajele fregatelor Amiral Essen și Pytlivy au executat trageri de artilerie și lansări de rachete antiaeriene împotriva unor ținte de la suprafața apei, desfășurând acțiuni de respingere a posibilităților de debarcare în plutire a desantului maritim și a grupelor de cercetare-diversiune ale adversarului convențional.

În etapa finală a exercițiului, echipajele navelor au desfășurat o serie de antrenamente de luptă pentru vitalitatea navei și de apărare multilaterală a unui detașament de nave, pe timpul traversării mării.

Exercițiul s-a desfășurat în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al forțelor FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregatele Amiral Essen și Pytlivy aparțin Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol a FRMN.

Nava mare de desant Cezar Kunikov face parte din compunerea Brigăzii 197 Nave de Desant din cadrul Bazei Navale Crimeea – Sevastopol.

Exercițiul desfășurat în Marea Neagră este unul normal pentru etapa actuală a procesului de pregătire pentru luptă din cadrul perioadei de instrucție de vară.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s