În Regiunea Ryazan din Federația Rusă, au loc ample exerciții ale Aviației Militare de Transport și Trupelor de Desant Aerian

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat, pe 23.07.2020, că un avion AWACS de tip A-50U, un avion de conducere și retranslație Il-22, avioane de vânătoare Su-30SM și elicoptere ale Aviației Forțelor Terestre asigură efectuarea unei desantări masive în cadrul unor exerciții tactice la nivel regiment executate de Aviația Militară de Transport și a exercițiilor de comandament și stat major aflate în curs de desfășurare în cadrul Trupelor de Desant Aerian.

În cadrul episodului de bază al exercițiului, care include desantarea practică a militarilor Trupelor de Desant Aerian, vor fi implicate peste 40 de avioane Il-76, An-26 și de alt tip din dotarea Aviației Militare de Transport, precum și aproximativ 10 avioane ale Aviației Operativ-Tactice și elicoptere ale Aviației Forțelor Terestre din Regiunea Militară Vest.

Controlul situației aeriene și conducerea echipajelor în aer vor fi asigurate de echipajele avioanelor A-50U și Il-22SURT.

Exercițiile tactice la nivel regiment din cadrul Aviației Militare de Transport vor continua până pe 24.07.2020.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Cel puțin o parte dintre aceste activități au fost începute în timpul verificării inopinate a nivelului de pregătire pentru luptă al trupelor ruse, care s-a desfășurat în perioada 17-21.07.2020.

Probabil, acestea au fost continuate și după finalizarea verificării, așa cum se întâmplă și cu o serie de alte exerciții ale Trupelor Regiunii Militare Sud, unde au loc 10 exerciții tactice la nivel batalion și 13 la nivel companie.

Sursa: tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s