Fregata Amiral Makarov a FRMN a executat un exercițiu de apărare antiaeriană în Marea Mediterană

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 28.07.2020, echipajul fregatei Amiral Makarov a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), care îndeplinește misiuni în organica Grupării navale operative a Forțelor Navale din Marea Mediterană, a executat un exercițiu de apărare antiaeriană, pe timpul traversării mării.

Potrivit planului activității, schimbul de serviciu pentru apărarea antiaeriană a descoperit un avion al adversarului convențional, care se apropia de navă, după care militarii au îndeplinit misiuni de respingere a mijloacelor de atac aerian.

Pe timpul exercițiului, militarii din postul de informații de luptă de pe navă au descoperit și clasificat ținta, iar echipajul de apărare antiaeriană, la sosirea avionului adversarului la distanța optimă de distrugere, a efectuat lansări electronice de rachete asupra acestuia.

Fregata Amiral Makarov îndeplinește misiuni în compunerea Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse din Marea Mediterană începând din luna iunie 2020.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregata Amiral Makarov aparține Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol din cadrul FRMN.

În ultima perioadă, cele trei fregate Proiect 11356 ale diviziei, Amiral Grigorovici, Amiral Essen și Amiral Makarov, se rotesc în misiuni de aproximativ trei luni în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse din Marea Mediterană.

De regulă, fregata aflată în misiune asigură și conducerea grupării.

Surse: mil.ru, militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s