Începând de la 01 iulie, peste 45.000 de militari ruși vor beneficia de creșteri salariale

În cadrul unei consfături cu conducerea Ministerului rus al Apărării, care s-a desfășurat, pe 03.08.2020, la Centrul Național de Conducere a Apărării Federației Ruse, ministrul Serghei Șoigu a informat că peste 45.000 de marinari, piloți, militari din cadrul Trupelor de Rachete cu Destinație Strategică și Informațiilor Militare, vor beneficia, începând de la 01 iulie, de o nouă creștere salarială. 

“Aș dori să vă informez că, pe 17 iulie, am semnat un ordin privind introducerea, de la 01 iulie 2020, a unei indemnizații lunare pentru anumite categorii de personal militar, respectiv a piloților, marinarilor, membrilor Direcției Principale din Statul Major General și Trupelor de Rachete cu Destinație Strategică”, a spus Șoigu.

Acesta a precizat că indemnizația se stabilește în raport cu solda de grad, urmând ca pentru ofițeri creșterea să fie de 100%, pentru subofițeri și sergenți de 110%, iar pentru soldați de 120%.

“Îndemnizația va fi primită de peste 45.000 de militari. Valoarea medie a acesteia va fi de 23.000 de ruble pe lună. Solicit comandanților și șefilor să asigure acordarea și plata îndemnizației la timp, în conformitate cu ordinul”, a menționat Șoigu.

Surse: mil.ru, militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s