Ministerul rus al Apărării va comanda tehnică militară în valoare de 1,16 trilioane de ruble

min

În timpul unui interviu acordat postului de televiziune Zvezda, ministrul rus al apărării, general de armată Serghei Șoigu, a declarat, pe 24.08.2020, că, în cadrul Forumului tehnico-militar internațional Armata-2020, Ministerul rus al Apărării va încheia 39 de contracte cu întreprinderi ale Complexului Militar Industrial, în valoare de 1,16 trilioane de ruble.

“La ce rezultate am ajuns astăzi? Ne propunem să încheiem 39 de contracte, iar suma totală a acestora va fi de aproape un trilion o sută șaizeci de miliarde de ruble”, a precizat Șoigu.

Vorbind despre perspectivele forumului Armata 2020, Șoigu a menționat că lucrul la contractele din domeniul apărării a început la forumurile anterioare. “La unele contracte, lucrările au început în urmă cu doi sau trei ani, iar unele apar astăzi și vor fi implementate și ele, poate într-un an sau doi”, a spus Șoigu.

Ministrul rus al apărării a declarat că este foarte important ca departamentul militar să treacă de la achiziționarea de exemplare unice și loturi mici de echipamente militare la contracte pentru serii mari. “Astăzi acestea sunt contracte pentru serii mari. Este vorba de cumpărarea a 50-70 de avioane într-un singur contract. Sau a 100-150 de elicoptere într-un singur contract”, a menționat Șoigu.

Ca exemplu, acesta a prezentat contractul pentru noile avioane de vânătoare de tip Su-57, care a fost încheiat “pentru 76 de aeronave simultan”. “Același lucru se poate spune și despre contractele pentru tancurile Armata, avioanele Yak-130 și Su-35, precum și pentru serii mare de nave pentru zona maritimă îndepărtată”, a precizat ministrul.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Forumul tehnico-militar internațional Armata-2020 se desfășoară în perioada 23-28 august, în parcul Patriot din localitatea Kubinka (Regiunea Moscova).

În timpul acestuia, sunt organizate prezentări statice și dinamice pentru peste 700 de unități de armamente moderne și tehnică militară.

La forum este așteptată participarea unor delegații militare din 92 de state, din care 18 vor fi conduse de miniștri ai apărării sau adjuncți ai acestora.

Sursa: tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s