Două nave ale FRMN au traversat strâmtorile de la Marea Neagră spre Marea Mediterană

med

Potrivit sursei, pe 28.08.2020, nava mare de desant Saratov și atelierul plutitor PM-138 aparținând Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au traversat Strâmtorile Bosfor și Dardanele și se îndreaptă spre Marea Mediterană. În acest fel, numărul navelor din componența Grupării navale operative din estul Mării Mediterane va crește la 14 unități.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Deși informația este credibilă, fiind confirmată și de alte surse de pe Twitter, care prezintă fotografii cu navele în strâmtori, aceasta nu apare în nici în mass-media și nici pe site-urile instituțiilor publice din Federația Rusă.

Trebuie precizat faptul că situația forțelor ruse din estul Mării Mediterane  prezentată în imaginea de mai sus nu corespunde realității. Multe dintre submarinele și navele de suprafață care sunt atribuite grupării au fost deja înlocuite ori au plecat din Marea Mediterană. În prezent, forțele principale ale acesteia sunt reprezentate de fregata Amiral Makarov a FRMN și distrugătorul Viceamiral Kulakov al Flotei de Nord, respectiv de submarinele Novorossiysk și Rostov pe Don din compunerea FRMN.

Sursa: twitter.com/galandecZP.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s