Comandantul trupelor din sudul Federației Ruse a supervizat debarcarea desantului maritim în Crimeea

des

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 02.09.2020, comandantul trupelor regiunii, general de armată Aleksandr Dvornikov, a evaluat acțiunile echipajelor navelor mari de desant și ale subunităților de infanterie marină ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), în timpul executării unui exercițiu tactic cu dublă partidă, în poligonul Opuk din Crimeea.

Pentru cucerirea litoralului maritim, marea unitate de infanterie marină a FRMN a întrebuințat peste 40 de transportoare blindate BTR-82A.

Infanteriștilor marini li s-au opus pentru asigurarea apărării litoralului Peninsulei Crimeea subunități ale corpului de armată al FRMN.

În cooperare cu subunitățile de coastă, pentru distrugerea cu foc a desantului maritim au fost folosite avioane ale Aviației Operativ-Tactice din cadrul armatei de forțe aeriene și apărare antiaeriană a Regiunii Militare Sud.

Exercițiul tactic cu dublă partidă se desfășoară în poligonul interarme Opuk din Crimeea, în cadrul pregătirilor pentru exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, conform Planului de acțiune al forțelor (trupelor) FRMN pe anul de instrucție 2020.

În timpul acțiunilor practice, cu sprijinul aviației și al grupărilor navale, subunitățile efectuează debarcarea desantului maritim și aerian, în scopul cuceririi și menținerii litoralului, care este apărat de subunități ale apărării antidesant. Forțele Navale și Aviația asigură sprijinul trupelor debarcate, prin executarea de atacuri asupra țintelor de coastă.

La exerciții participă aproximativ 20 de nave de luptă și auxiliare, peste 200 de unități de tehnică militară și specială, precum și peste 20 de avioane și elicoptere ale Aviației navale a FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În cadrul Regiunii Militare Sud se află în curs de desfășurare mai multe exerciții tactice cu dublă partidă la nivel divizie și brigadă, atât în cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN, cât și la nivelul celor trei armate de arme întrunite (Armata 8 arme întrunite – Novocerkassk, Armata 49 arme întrunite – Stavropol și Armata 58 arme întrunite – Vladikavkaz).

Activitățile au început pe 24 august și se vor încheia pe 04 septembrie.

În poligonul Opuk din Crimeea este executat un exercițiu tactic cu dublă partidă la nivel brigadă, cu participarea unor subunități din cadrul Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol și Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s