Aviația Operativ-Tactică din sudul Federației Ruse a distrus ținte terestre amplasate în poligonul Opuk din Crimeea

av

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 04.09.2020, că Aviația Operativ-Tactică a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană a executat un atac aerian asupra unor obiective ale adversarului convențional, în poligonul Opuk din Crimeea, pe timpul etapei de desfășurare a activităților practice ale unui exercițiu tactic cu dublă partidă.

În cadrul misiunilor de zbor, piloții au executat lansări de rachete nedirijate și de bombe, de diverse calibre.

Echipaje ale avioanelor de vânătoare, de bombardament și de asalt de tip Su-30SM, Su-34, Su-24M și Su-25 au distrus ținte care imitau o baterie de artilerie, o coloană de tancuri și o companie de infanterie moto aparținând adversarului.

Coordonatele țintelor le-au fost transmise piloților de către echipajele avioanelor de cercetare de tip Su-24MR.

La îndeplinirea misiunilor de intrucție și luptă au participat 15 avioane ale Aviației Operativ-Tactice a Regiunii Militare Sud.

Exercițiul tactic cu dublă partidă se desfășoară în poligonul interarme Opuk din Crimeea, în cadrul pregătirilor pentru exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020.

În diverse etape de desfășurare a epidoadelor tactice, la exercițiu participă până la 1.500 de militari din Regiunea Militară Sud și aproximativ 200 de unități de tehnică militară și specială, inclusiv 20 de nave de luptă și auxiliare, peste 20 de avioane și peste 60 de elicoptere.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În poligonul Opuk din Crimeea este executat un exercițiu tactic cu dublă partidă la nivel brigadă, cu participarea unor subunități din cadrul Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol și Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe aparținând Corpului 22 Armată – Simferopol al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN).

Activitățile au început pe 24 august și se vor încheia pe 04 septembrie, cu toate că, inițial, durata activităților a fost anunțată până pe 30 august.

În cadrul Regiunii Militare Sud se află în curs de desfășurare mai multe exerciții tactice cu dublă partidă la nivel divizie și brigadă, atât în cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN, cât și la nivelul celor trei armate de arme întrunite (Armata 8 arme întrunite – Novocerkassk, Armata 49 arme întrunite – Stavropol și Armata 58 arme întrunite – Vladikavkaz).

Acestea vizează pregătirea finală a trupelor pentru participarea la exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, planificat pentru partea a doua a lunii septembrie.

Exercițiile se desfășoară sub conducerea comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general de armată Aleksandr Dvornikov. Pe 02 septembrie, acesta a supervizat debarcarea desantului maritime, în poligonul Opuk din Crimeea.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s