Caucaz-2020: În Abhazia, s-a desfășurat o festivitate de deschidere a exercițiului strategic  

abh

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 19.09.2020, în poligonul Tsabal din Abhazia, s-a desfășurat ceremonia de deschidere a exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020.

La festivitate au fost prezenți președintele Abhaziei, Aslan Bzhania, comandantul Bazei Militare 7 a Regiunii Militare Sud, colonel Oleg Senykov, precum și reprezentanți ai structurilor de forță și corpurilor diplomatice din cele două state.

Șeful statului abhaz a subliniat, în timpul ceremoniei, importanța strategică a exercițiului. “Urmăresc cu mare interes interacțiunea forțelor armate ale grupării militare întrunite. Așteptăm cu nerăbdare o creștere profesională serioasă la aceste exerciții. Felicitări pentru începutul exercițiului! Sunt încrezător că aceste exerciții vă vor permite să vă îmbunătățiți abilitățile defensive”, a declarat Bzhania.

În total, la exercițiul Caucaz-2020, în Abhazia, vor participa 1.500 de militari. După ceremonia de deschidere a exercițiului, președintelui Abhaziei i-a fost prezentată tehnica participantă la acesta.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Pe 19 septembrie, în poligonul Kapustin Yar din Regiunea Astrakhan a fost organizată o ceremonie de arborare a drapelelor naționale ale statelor participante la exercițiul strategic Caucaz-2020 și au fost primite contingentele străine care vor lua parte la manevre.

Activitățile planificate în cadrul exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020 vor începe luni, 21 septembrie. Perioada oficială de desfășurare a acestuia este 21-26.09.2020.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s