Bombardiere strategice rusești Tu-160 și Tu-95MS au efectuat zboruri de antrenament în Regiunea Saratov

10

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 05.11.2020, tinerii piloți și navigatori ai marii unități din Engels a Aviației cu rază lungă de acțiune au desfășurat zboruri planificate cu bombardierele strategice Tu-160 și Tu-95MS.

Zborurile de instrucție s-au desfășurat sub supravegherea instructorilor cu experiență din cadrul marii unități.

Echipajele au executat decolări și aterizări, zborul după un traiect indicat, pilotarea tehnicii cu elemente de navigație aeriană, precum și elemente de cooperare cu grupul de conducere a zborurilor.

“În acest an de instrucție, tinerii ofițeri au îndeplinit normele stabilite de zbor, care s-au situat la un nivel de aproximativ 100 de ore. Aceștia au efectuat toate elementele de bază ale pregătirii pentru luptă cu rezultate bune și au demonstrat competențe ridicate la examenele de control asupra prioadei de instrucție de vară”, a declarat comandantul regimentului de aviație din cadrul Aviației cu rază lungă de acțiune, colonel Aleksandr Simonenko.

La sol, echipa de ingineri și tehnicieni a îndeplinit normative privind deservirea și pregătirea aeronavelor pentru desfășurarea zborului următor, în intervalele de timp stabilite.  

În total, în schimbul de zbor au fost efectuate 15 decolări.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Zborurile de instrucție au fost efectuate în cadrul Regimentului de Aviație de Bombardament – Engels (Regiunea Saratov) aparținând Diviziei 22 Aviație de Bombardament a Aviației cu rază lungă de acțiune (Aviația Strategică).

În imaginile prezentate de Ministerul rus al Apărării au fost identificate avioanele Tu-160 cu denumirea Vasily Seniko și Tu-95MS cu denumirile Saratov și Sevastopol.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s