Aproximativ 10.000 de militari din sud-vestul Rusiei au ieșit în poligoane la începerea anului de instrucție

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 01.12.2020, peste 10.000 de militari, în compunerea unor grupuri tactice de nivel batalion ale marilor unități de infanterie moto și de tancuri, au efectuat marșuri în raioanele poligonelor de arme întrunite.

În condiții de campanie, vor începe perioada de instrucție de iarnă din noul an de instrucție aproximativ o treime din subunitățile aparținând marilor unități și unități militare din Regiunea Militară Sud. Coeziunea în luptă a grupelor, echipelor și echipajelor este organizată în cadrul primului modul de instrucție în peste 30 de poligoane de arme întrunite. În poligoanele principale, pentru cazarea efectivelor au fost instalate tabere de campanie autonome de tip APL-500, inclusiv în poligoanele Prudboy din Regiunea Volgograd, Ashuluk din Regiunea Astrakhan, Tarskoe din Osetia de Nord, Nikolo-Aleksandrovsky din Ținutul Stavropol, Kadamovsky și Kuzminsky din Regiunea Rostov pe Don și Opuk din Crimeea.

Pentru celelalte două treimi dintre subunități, activitățile planificate în perioada de instrucție de iarnă au început în locurile de dislocare permanentă, respectiv în clasele de pregătire și în bazele tehnico-materiale din cazărmi, în cadrul celui de-al doilea și al treilea modul de instrucție.

Sistemul de instruire modular este organizat pe principiul rotației, asigurând pregătirea complexă a tuturor subunităților în decurs de o lună.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Sistemul de pregătire modular a fost inclus în procesul de instrucție al Trupelor Regiunii Militare Sud începând din anul 2019.

Acesta include trei etape: pregătirea teoretică în sălile de clasă, desfășurarea de activități practice în bazele unităților și pe simulatoare și exerciții în poligoane.

Rotirea subunităților în locurile de instrucție se desfășoară, probabil, la 7-10 zile.

Ținând cont de faptul că în cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse se mai fac încorporări și mai există militari în termen, procesul de instrucție se desfășoară, după modelul clasic, la nivel grupă, pluton, companie, batalion, brigadă sau similare.

După cum a anunțat în urmă cu câteva zile comandantul Trupelor Regiunii Militare Sud, general de armată Aleksandr Dvornikov, cea mai importantă activitate de pregătire pentru luptă din noul an de instrucție este planificată în luna octombrie 2021. Este vorba despre un exercițiu de comandament și stat major de amploare, în care vor fi implicate toate grupările de trupe ale regiunii.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s